За нас

Фирма Ауто Батери Трейд ЕООД е на пазара от 1998г. От тогава стремежът на фирмата е да предлага на своите клиенти възможно най-добрите и качествени, и изпитани във времето марки. Желанието ни е да предоставим на нашите клиенти възможно най-компетентната и пълноценна информация и обслужване, свързани с автомобилните акумулатори, техния монтаж и поддръжка. 
 
          На този сайт сме се постарали да поместим пълна инфорамация за предлаганите от нас марки и артикули, и техните актуални цени. Тук ще откриете пълна гама от стартерни акумулатори - оловно-киселинни (обслужваеми и капсуловани) и AGM-технология за леки коли, тежкотоварни автмобили и строителна техника, максимално обогатения списък от наличните батерии за мотоциклети. Асортиментът на мотоциклетните ни акумулатори е разработван няколко години, съобразно търсенето на българския пазар, с намерението да бъдат задоволени максимално всички клиенти.
 
           Искаме да Ви обърнем специално внимание на батериите тип VRLA, които са предназначени за употреба в уреди с цикличен режим на работа или в режим на готовност (stand-by), а именно - охранителни системи, соларни системи, UPS-и, сонари, детски колички и други подобни. При правилна експлоатация те имат продължителност на живот от 5 до 10 години. Това се постига, ако батерията се съхранява винаги в заредено състояние.
 
           Също така, тук можете да намерите и батерии от типа semi-traction (полу-тягови).  Това са оловно-киселинни батерии, предназначени за по-големи консуматори, като същевременно са на по-ниска цена от геловите батерии. Тяхното приложение е предназначено за кемпери и каравани, яхти, инвалидни колички и др. Издържат до 300-400 цикъла на разряд-заряд без да се разрушават. Те не са стартерни батерии.

Медийни парньори:  Lap.bg    Riders Live                                                                                                                        Последвайте ни във FB